EFFAS Summer School 2017

ESS 2017 THB„Kedvezményes jelentkezés az EFFAS Summer School 2017-re!

2017 júliusában, Madridban (Santander Financial City) rendezik meg a méltán nagy sikerű EFFAS nyári egyetem 3 napos programsorozatát, melyre 2017.04.30.-ig lehetőség van 50€ kedvezménnyel regisztrálni! Ne hagyja ki ezt a kiváló alkalmat, jelentkezzen most a pénzügyi elemzők legfontosabb nemzetközi eseményére, melynek résztvevői több, mint 30 országból érkeznek Madridba!

 

Jelentkezési határidő: 2017.06.01.

Limitált befogadóképesség: 200 fő

... Tovább>>

Nem egy ügyleten akarok sokat keresni, hanem kicsi kockázat mellett gyakran keveset.

INTERJÚ MISIK SÁNDORRAL

MS2010-ben az akkor 29 éves Misik Sándor szerezte meg elsőként Magyarországon a nemzetközi befektetés-elemzői (Certified International Investment Analyst – CIIA) diplomát. Ez a végzettség kizárólag a European Federation for Financial Analysts Societies – EFFAS-diplomát követően, egy komplex angolnyelű vizsgával szerezhető meg a Bankárképzőben, amelynek vonzerejét a világméretű elismertsége növeli.

Az eddigi huszonkilenc évedből huszonhármat tanultál…

A Budapesti Corvinus Egyetemen 2005-ben, Pénzügy szakirányon végeztem. Egy kis, hazai tulajdonban lévő brókercéghez, a Hamilton Zrt.-hez mentem szakmai gyakorlatra, alapvetően a derivatív piacok, tehát főleg a devizapiaci spekuláció és a nemzetközi határidős piacok tartoztak a profilunkba. 2010-től a Solar Capital Zrt.-nél fiatal, kibővített, dinamikus csapattal dolgozom, immár portfólió-kezelőként.... Tovább>>